Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO - PÁ 9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Naše prodejna

Zastavte se u nás na prodejně.

Můžete si u nás vyzkoušet a nakoupit z kompletní nabídky sortimentu. Rádi Vám poradíme s výběrem.

Nově jsme také otevřeli velký showroom s kufry.

GORA shop (OC Laso, 1.patro)
Masarykovo náměstí 15
702 00 Ostrava

Po - Pá: 9:00 - 19:00 hod.

So: 9:00 - 13:00 hod.

více informací

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas VIXO group s.r.o., se sídlem Klepary 56, IČ 03274811 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Látkové vs. skořepinové kufry
15.08.2019
Látkové vs. skořepinové kufry
Jaké jsou výhody a nevýhody látkových a skořepinových kufrů? V článku se dočtete srovnání těchto dvou produktů. číst celé
Co je to TSA zámek a k čemu slouží?
28.05.2019
Co je to TSA zámek a k čemu slouží?
TSA zámky na zavazadla jsou dnes běžnou záležitostí pro řadu cestovatelů. Proč je dobré ho mít? Každé zavazadlo projde skenovacím zařízením. V případě... číst celé
S.Fiorentino
04.04.2019
S.Fiorentino
Právě nám na prodejnu Gora Shop přibylo pár batohů a kabelek z luxusní francouzské značky S.Fiorentino. Známé a oblíbené kabelky a batohy Vás nadchnou... číst celé
Batoh Enrico Benetti
26.03.2019
Batoh Enrico Benetti
Právě nám prodejnu dorazily velmi trendy a moderní batohy Holandské značky Enrico Benetti. Značka Enrico Benetti se stala známou a uznávanou ve vlastn... číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.