Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
PO - PÁ 9:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Naše prodejna

Zastavte se u nás na prodejně.

Můžete si u nás vyzkoušet a nakoupit z kompletní nabídky sortimentu. Rádi Vám poradíme s výběrem.

Nově jsme také otevřeli velký showroom s kufry.

GORA shop (OC Laso, 1.patro)
Masarykovo náměstí 15
702 00 Ostrava

Po - Pá: 9:00 - 19:00 hod.

So: 9:00 - 13:00 hod.

více informací

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost VIXO group s.r.o., se sídlem Klepary 56, Brušperk 73944, IČ 03274811 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@gora-shop.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co je to TSA zámek a k čemu slouží?
28.05.2019
Co je to TSA zámek a k čemu slouží?
TSA zámky na zavazadla jsou dnes běžnou záležitostí pro řadu cestovatelů. Proč je dobré ho mít? Každé zavazadlo projde skenovacím zařízením. V případě... číst celé
S.Fiorentino
04.04.2019
S.Fiorentino
Právě nám na prodejnu Gora Shop přibylo pár batohů a kabelek z luxusní francouzské značky S.Fiorentino. Známé a oblíbené kabelky a batohy Vás nadchnou... číst celé
Batoh Enrico Benetti
26.03.2019
Batoh Enrico Benetti
Právě nám prodejnu dorazily velmi trendy a moderní batohy Holandské značky Enrico Benetti. Značka Enrico Benetti se stala známou a uznávanou ve vlastn... číst celé
Nová kolekce Anekke Jane a Anekke India  PRO JARO/LÉTO 2019
26.02.2019
Nová kolekce Anekke Jane a Anekke India PRO JARO/LÉTO 2019
Očekávaná kolekce Anekke Jane a Anekke India pro jaro/léto 2019 je už na naší prodejně Gora shop. číst celé
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.